Güncel

670 bin TL’lik kablo çalmışlardı! 2 şüphelide tutuklandı

Kocaeli Başiskele, Gebze ve Çayırova ilçelerinde, 670 bin TL değerinde elektrik kablosu çalınması ile ilgili, 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen her iki zanlıda tutuklandı.

9 Haziran 2022 Saat: 15:30
670 bin TL’lik kablo çalmışlardı! 2 şüphelide tutuklandı
670 bin TL’lik kablo çalmışlardı! 2 şüphelide tutuklandı

Kocaeli Gebze, Başiskele ve Çayırova İlçelerinde, 30 Mayıs ile 04 Haziran 2022 tarihleri arasında meydana gelen 3 yrı hırsızlık olayında piyasa değeri 670 bin TL olan elektrik kablosu çalındı. Olayla ilgili olarak çalışma başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı hırsızlık büro ekipleri, yapmış oldukları araştırma ve incelemeler sonucunda, olayı R.A ve İ.G’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. 

6 OLAYIN DAHA FAİLİ ÇIKTILAR

Şüphelilerin İstanbul’da olduğunu belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyon ile her iki şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin yakalandığı araç içerisinde İstanbul Kadıköy ilçesinden çalındığı tespit edilen 35 bin TL değerinde ki kablolar ise mal sahibine teslim edildi. Polisin yapmış olduğu araştırmalarda, İstanbul ilinde benzer 6 olayın daha faili oldukları belirlenen 2 kişi, tamamlanan işlemleri sonrası sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız