Güncel

7 Adet Cenaze Aracı Kiralayacak

Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil aracı kiralayacak.

26 Nisan 2022 Saat: 10:14
7 Adet Cenaze Aracı Kiralayacak
7 Adet Cenaze Aracı Kiralayacak

Büyükşehir Belediyesi  cenaze nakil aracı kiralayacak.

Kiralanacak olan 7 adet cenaze aracı 25 ay süre ile görev yapacak. Araç kiralama ihalesi 26 Mayıs tarihinde Büyükşehir Belediyesi binasından yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, verdiği ücretsiz hizmetlerle acılı ailelerin yanında oluyor. Alo 188 Cenaze Hizmetleri hattını arayarak cenaze hizmeti talep eden vatandaşlara cenazenin yıkanması, kefenlenmesi, mezarlarının kazılması, defnedilmesi gibi birçok konuda ücretsiz hizmet veriliyor. İl içindeki cenaze nakillerini titizlikle gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, il dışında defnedilecek olan cenazeleri de karayolu ve havayolu ile ücretsiz bir şekilde götürüyor.


Mezarlıklar Şube Müdürlüğünün Alo 188 Cenaze Hizmetleri Hattı, cenazesi olan acılı aileler için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Cenazesi olan ailelerin Alo 188’in araması ile ücretsiz cenaze hizmetleri başlıyor. Büyükşehir Belediyesi cenaze araçları ile cenazeyi hastane veya evden alıp gasilhaneye götürüyor. Yıkanan ve kefenlenen cenaze defnedileceği mezarlığa getiriliyor. Tüm hizmetleri ücretsiz bir şekilde sunan Büyükşehir Belediyesi, cenazenin eş dost ve akrabalarını da otobüs hizmet araçları ile mezarlıklara ücretsiz ulaştırıyor.

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız