Siyaset

AK Gençler Başiskele’yi meşalelerle aydınlattı

AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı’nın sahur programında yakılan meşaleler, ilçeyi aydınlattı.

17 Nisan 2023 Saat: 10:04
AK Gençler Başiskele’yi meşalelerle aydınlattı
AK Gençler Başiskele’yi meşalelerle aydınlattı

Gençlerle birlikte sahur öncesi yürüten Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Türkiye yüz yılına gençlerimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programı yoğun ilgi gördü. İlk kez oy kullanacak gençlerin de katıldığı buluşma, yürüyüşle başladı. Sahil boyunca gerçekleştirilen yürüyüşe; AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Başkiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İlçe Başkanı Mustafa Koral ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar katıldı. Gençlerin yaktığı meşaleler ise geceyi aydınlattı.

Yürüyüş sonrasında gerçekleştirilen sahur buluşmasında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Acar, Başiskele gençliğinin her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye en güçlü desteği vereceğini belirterek, “Başiskele her zaman hazır” dedi. İlçe Başkanı Mustafa Koral da gençlere güvendiklerini belirterek, katılımdan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün yaptığı selamlama konuşması sonrasında kürsüye gelen Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Başiskeleli gençlerimiz geceyi aydınlattıkları gibi içimizi de aydınlattı. 14 Mayıs seçimlerinde de sandıktan zaferle çıkacağız ve gençlerimiz birer meşale gibi Türkiye’yi de aydınlatacak. Güçlü Türkiye, yeni yüzyılda da sizlerle daha da yükselecek” dedi.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız