Eğitim

Anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ eğitimi

İzmit Belediyesi Gebe Eğitim Sınıfı’nda bu hafta anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ konulu eğitim verilecek.  İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında yer alan Kadın Sağl?

22 Mart 2022 Saat: 09:17
Anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ eğitimi
Anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ eğitimi
İzmit Belediyesi Gebe Eğitim Sınıfı’nda bu hafta anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ konulu eğitim verilecek. 
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyetleri arasında yer alan Kadın Sağlığı Eğitimleri kapsamında verilen gebe eğitimleri devam ediyor. Anne adaylarına daha bilinçli bir hamilelik dönemi geçirmeleri adına verilen eğitimler kapsamında bu haftaki eğitimin konusu ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ olacak. 
EĞİTİM YÜZ YÜZE YAPILACAK
22 Mart Salı günü Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun moderatörlüğünde Uzman Ebe Fulya Batuhan Karaşın’ın katılımıyla anne adaylarına ‘Bebek Bakımı ve Bebek Masajı’ konulu eğitim verilecek. Eğitim İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’nde saat 12.30 – 13.30 arasında yüz yüze yapılacak. Katılmak isteyen vatandaşlar 02623180210 numaralı telefondan randevu oluşturabilir.
 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız