Güncel

Artvinliler iftarda birlik ve beraberlik mesajı verdi

Artvinliler Platformu'nun organizasyonunda Kocaeli'de yaşayan Artvinliler iftar programında bir araya geldi.

29 Nisan 2022 Saat: 11:25
Artvinliler iftarda birlik ve beraberlik mesajı verdi
Artvinliler iftarda birlik ve beraberlik mesajı verdi

Artvinliler Platformu'nun organizasyonunda Kocaeli'de yaşayan Artvinliler iftar programında bir araya geldi.

Artvinliler Platformu'nun organizasyonunda Kocaeli'de yaşayan Artvinliler iftar programında bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği programda Artvinliler hep birlikte oruç açtı, programın sonunda tulum ve akordeon eşliğinde horon tepti.

Pandemi dolayısıyla iki yıldır yapılamayan 'Geleneksel Artvinliler iftarı' bu yıl Kocaeli Artvinliler Platformu'nun organizasyonunda İzmit Beyaz Yalı Restaurant’ta gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu iftar programında Artvinliler hep birlikte oruç açtı, bol bol sohbet etme imkânı buldu. Programın ilerleyen saatlerinde tulum ve akordeon eşliğinde horon tepen Artvinliler unutulmaz bir akşam yaşadı.

YOĞUN KATILIM
Kocaeli Artvinliler Platformu üyeleri Ali Yılmaz, Av. Nuri Almaz, Malik Hacıoğlu, Erdinç Yazıcı'nın organize ettiği iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaelispor Yöneticisi Mehmet Yaşar, Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Murat Yavuz, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, DYP önceki dönem Kocaeli Milletvekili Halil İbrahim Artvinli, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, Kartepe Belediye Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, AK Parti Büyükşehir ve Gölcük Belediye Meclis Üyesi Berna Abiş, Ak Parti Kartepe Belediye Meclis Üyesi Murat Soyer, CHP Derince Belediye Meclis Üyesi Erhan Akpınar , CEVA Lojistik Müdürü Malik Hacıoğlu , Sanayici Ali Yılmaz ve çok sayıda Artvinli iş insanları ve davetliler katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A BÜYÜK İLGİ
Programa biraz gecikmeli katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, tüm masaları tek tek gezdi, hemşerilerinin Ramazanlarını kutladı. Artvinli hemşerilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Başkan Büyükakın bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, çay eşliğinde hemşerileri ile sohbet etti.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız