Güncel

Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu’na yüklendi

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen iftar programı nedeniyle ilimize gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

1 Mayıs 2022 Saat: 00:07
Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu’na yüklendi
Bakan Dönmez, Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Özlem Zengin AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı düzenlenen iftar programı nedeniyle ilimize geldi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, Bakan Dönmez ve Genel Başkan Yardımcısı Zengin’in konuk edildiği iftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Emine Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe belediye başkanları, teşkilat başkanları ve partililer tam kadro katıldı.


ERDOĞAN VİDEO KONFERANSLA KATILDI
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 milyon AK Partili’nin aynı gün iftar sofrasında bir araya geldiği programda İstanbul’daki iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşması video konferans yöntemiyle verildi. Canlı yayında yaptığı konuşmada tüm teşkilata seslenen Erdoğan partililerine selamlar gönderirken, tüm vatandaşların da Ramazan Bayramı’nı kutladı.

DÖNMEZ: KOCAELİLİLER BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI
Programda yaptığı konuşmada seçim çalışmaları, doğalgaz çalışmaları ve ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirilerde bulunan Bakan Dönmez şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Kocaelili kardeşlerim, Ramazan’ın bu son günlerinde Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. Cenab-ı Hak’tan bu ayda tuttuğumuz oruçları kabul buyurmasını ve bizleri bayram sabahına kavuşturmasını niyaz ediyorum. Kocaeli’miz AK davamızın en önemli kalelerinden biri. AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında Kocaelili hemşehrilerimiz bugüne kadar destek ve teveccühleriyle bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bizler de bu yürüyüşte, Kocaeli’nin, Kocaelili kardeşlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz inşallah.


“KOCAELİMİZ ÜLKEMİZDE DOĞALGAZI KULLANAN İLK ŞEHİRLERDEN”
“Kocaeli’ye enerji alanında son 19 yılda 4,37 milyar liralık yatırım yaptık, sadece 2021 yılındaki yatırım tutarımız 903 milyon lira. Bu yıl da inşallah 1,82 milyar liralık bir yatırımı daha hayata geçireceğiz. Kocaeli’miz Türkiye’de doğal gazı ilk kullanan şehirlerimizin başında geliyor. AK Parti iktidara gelmeden doğal gaz kullanan 5 şehrimizden biriydi. Hamdolsun biz bu sayıyı 81 ile çıkardık. Kocaelimiz’de de doğalgazın yaygınlaşması için büyük bir altyapı yatırımına giriştik. Bugün Kocaeli’nin her ilçesinde doğal gaz kullanılıyor. Milletimizin rahatı, refahı neyi gerektiriyorsa, bunu yapmak bizim boynumuzun borcu.

“İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET”
2023 seçimlerine de az bir zaman kaldı. AK Parti teşkilatları her zaman hazır ve nazır. Biz sadece seçim yaklaştığında göstermelik iş yapanlardan, milletimizin gözünü boyamaya çalışanlardan değiliz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet.

“KANDİL KADROLARININ HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?”
Bir de bunların arka planda görünmeyen destekçileri var biliyorsunuz. Adını zikretmiyorlar ama her daim birlikte poz vermekten, ana muhalefetin milletvekilleri her daim destek açıklamaları yapmaktan geri durmuyor. Belediyelere doldurduğunuz Kandil kadrolarının hesabını yüzünüz kızarmadan, utanmadan nasıl çıkıp milletimize anlatacaksınız? Bunların tek yaptıkları iş var o da Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşımak. Millete meydan okuyanlar, millete tepeden bakanlar, millete rağmen siyaset yapanlar… Hepsi geldi geçti. Sizler de gelip geçeceksiniz. Bir tek millet için, millet adına siyaset yapanların isimleri kaldı zihinlerde. Milleti ile beraber yürüyenlerin isimleri kaldı.


“HER YALANLARINI BELGELERLE ORTAYA ÇIKARDIK”
Bizim gönül bağımız milletimizle. Bizim derdimiz milletin rızasını almak, takdirini kazanmak. Birilerini memnun etmek, onların gönlünü hoş tutmak değil. Şu aralar ana muhalefetin lideri biliyorsunuz yalan ve iftiralarla dolu bir kampanya yürütüyor. Önce 4 milyon abonenin elektriği kesik dedi. Yalanını rakamlarla ortaya koyduk. Ardından geçen hafta ziyaret ettiği evin elektrikleri 4 aydır kesik dedi. Öyle olmadığını belgelerle ortaya koyduk. Dahası ziyaret ettiği evde gün boyu elektrikler kullanılırken, sırf elektrik yok demek için ziyaret saati elektrikleri kim kesti? Ziyaretten sonra da kim açtı? Bunlara laf anlatmak aslında zaman israfı ancak Gel gör ki meydanı da bunların yalanlarına, iftiralarına bırakacak değiliz.


“DERTLERİ KİRLİ OYUNLARLA İKTİDARI ELE GEÇİRMEK”
Bunların derdi milletin derdini, milletin gündemini konuşmak değil. Bunların derdi kirli oyunlarla, manipülasyonlarla nasıl ederim de iktidarı ele geçiririm. Çünkü içlerindeki kin ve nefret o denli büyüdü ki daha şimdiden kimleri tasfiye edeceklerini, kimleri al aşağı edeceklerini, bugüne kadar elde ettiğimiz kazanımları nasıl bir kalemde harcayacaklarını pervasızca konuşmaya başladılar.



“İSTESELER DE İSTEMESELER DE GÜÇLÜ TÜRKİYE OLACAĞIZ”
Biliyorum milletimiz feraset sahibidir. Milletimiz zahirin arkasındaki batıni görür. Böyle oyunlara asla prim vermez. Siz isteseniz de istemeseniz de büyük ve güçlü Türkiye olacak. Yerli ve milli üretimde dünyada söz sahibi olacak. Yerli teknolojilerle dünyaya meydan okuyacak. Dünya çapında projelerle adından daha fazla söz ettirecek. Bizler de bu uğurda son nefesimize kadar mücadele edeceğiz”

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız