Siyaset

Baki Özdemir istifa etti

 AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Baki Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Liderimiz, Sayın Cumhurba?

23 Mart 2022 Saat: 09:26
Baki Özdemir istifa etti
Baki Özdemir istifa etti

 AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Baki Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve AK Parti hareketine karınca misali hizmetkar olabilmek adına Üniversite yıllarımda başlamış olduğum siyasi hayatımda Üniversite Teşkilat Başkanlığı
Üniversite Başkanlığı
Kocaeli Gençlik Kolları İl yönetim Kurulu Üyeliği
Kocaeli Gençlik Kolları Arge Başkanlığı
Kocaeli Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki işler Başkanlığı
Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliği vazifelerinde bulundum.
MKYK üyeliği yapmış olduğum süreçte Kocaeli Gençlik kollarımızın adaylık sürecinde 7 arkadaşımızın aday olmasına hep beraber şahitlik etmiştik. Adaylık başvurumuzun olmamasına rağmen Genel merkezimizin baskıları ve teşkilatımızın yoğun teveccühü neticesinde gönlümüzdeki dava aşkı bizleri Kocaeli'mize Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesiyle geri döndürdü.
24 Temmuz 2020 gibi böylesine önemli bir günden bugüne aldığımız bayrağı en üst noktaya taşıma gayretinde olduk. Rabbimiz bizlere binlerce gencin gönlüne girebilmeyi, yüzlerce hayırlı çalışmaya imza atabilmeyi nasip etti.
Sayın Cumhurbaşkanımıza Kocaeli Her Zamanki Yerinde dedirtebilmek maşallah Kocaeli dedirtebilmek tekrardan bizlere nasip oldu.
Hayatımın en gururlu ve onurlu vazifesi olan KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI Başkanlığı vazifesinden 30.yaşımın ilk günü olan 22 Mart Salı günü genel merkezimizden affımı isteyerek görevime veda ediyorum.
Görevimizin başından sonuna kadar destek olan beraber çalıştığım,
Genel merkez gençlik kolları başkanımız Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’e
Genel merkez gençlik kolları başkanı Eyüp Kadir İnan’a
İl başkanımız Mehmet ELLİBEŞ’e
Büyükşehir Belediye başkanımız Tahir BÜYÜKAKIN’a
Milletvekillerimize
İlçe başkanlarımıza
Belediye başkanlarımıza
İl Kadın Kolları Başkanımız ablamız Yasemin ÖZDEMİR’e
Kadın kolları teşkilatımıza
Ve
Her zamanki yerinde olan Kocaeli’nin AK Gençlerine,ilçelerimizde onlara ağabeylik yapan Elif gibi dimdik duran ilçe gençlik kolları başkanlarımıza,ailemden ayırmadığım il yöneticilerim ve mahalle başkanlarıma,aşk ile çalışan tüm genç kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
Allah’a emanet olun…

Özdemir 2 yıldır bu görevi yürütüyordu..

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız