Güncel

Başiskele Yaz Okulları Muhteşem Şölenle Kapanacak

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen 2022 Başiskele Yaz Okulları muhteşem bir şölenle kapanacak.

26 Ağustos 2022 Saat: 10:26
Başiskele Yaz Okulları Muhteşem Şölenle Kapanacak
Başiskele Yaz Okulları Muhteşem Şölenle Kapanacak

 

 

Eğitimden sanata, spordan sosyal ve kültürel aktivitelere kadar ilçedeki çocuklar ve gençlere ödüllü Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile büyük destek ve katma değer sunan Başiskele Belediyesi, Başiskele Yaz Okulları Kapanış Programı’na hazırlanıyor. Başiskele Sahili’nde 27 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek program tam gençlere göre konserler ve çeşitli etkinliklerle bol eğlenceli geçecek.

 

KONSERLER VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

 

Yaz spor okullarında, yaz müzik okullarında, yaz akademisinde ve sahne sanatları topluluğu kurslarında eğitim gören ve mezuniyet heyecanı yaşayacak öğrencilerin de sahne alacağı kapanış programında sevilen rap şarkıcısı Resul Aydemir ve Başiskele Müzik Okulları eğitimcileri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu konser verecek.

 

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle saat 18:00’da başlayacak programda Başiskele Çocuk Üniversitesi atölyeleri, oyun alanları, spor okulları gösterileri, Yaz Akademisi, Müzik ve Spor Okulları Sertifika Töreni yapılacak. Ardından saat 20:00’da başlayacak konserlerle Başiskeleliler müzik şöleni yaşayacak.  

 

ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALACAK

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katılım göstereceği programda Başiskele Yaz Okulları öğrencileri sertifikalarını Yasin abilerinin ellerinden teslim alacaklar. 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız