Güncel

Başkan Söğüt gençlerle buluştu

Körfezli gençlerle ‘kariyer günleri’ etkinliğinde buluşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, üniversiteye hazırlanan öğrencilerle deneyimlerini ve tecrübelerini paylaştı.

5 Mart 2022 Saat: 13:50
Başkan Söğüt gençlerle buluştu
Başkan Söğüt gençlerle buluştu

Körfezli gençlerle ‘kariyer günleri’ etkinliğinde buluşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, üniversiteye hazırlanan öğrencilerle deneyimlerini ve tecrübelerini paylaştı. 

 

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gençlik buluşmaları kapsamında Çamlıtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Öğrencilerle toplantı salonunda bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Güçlü Türkiye’nin yarınları olarak gördüğümüz gençlerle sürekli olarak bir araya geliyoruz. Yaptıklarımızı, yapmak istediklerimizi sizlerle paylaşırken, kariyer planlamanızda sizlere faydalı olacak bilgiler de aktarıyoruz” dedi.


SİZLERLE OLMAK KEYİF VERİYOR
Başkan Şener Söğüt, “Sizlerle bir arada olmak benim en çok sevdiğim, keyif aldığım programlardan biri. Bu kentte yaşayan insanlara, tüm canlılara hizmet ederken, ister istemez gençlerimizi beklentilerini ıskalayabiliyoruz. Bu sebeple, kariyer günleri programımızla sizlerle bir araya gelerek, sizin bizleri bizim de sizleri anlamamıza olanak sağlıyoruz” dedi.

TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Söğüt, “Üniversite sınavına girecek olan siz değerli kardeşlerimizin, seçeceği bölümler çok önemli. Özellikle hangi alana yatkınlığınız varsa, o alanda tercih yapmalısınız. Hayatı deneyimlemiş, tecrübe etmiş bir ağabeyiniz olarak size bu tavsiyede bulunuyorum” dedi. 

 

ONLAR DA BİZİM CANIMIZ
Kentte yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili gelen soruları cevaplayan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “ Her mahallede beslenme ve barınma noktaları oluşturacağız. Şuan 3 noktada temel çalışmalarını yaptık. Sizlerin istediği gibi hem biz beseleyeceğiz, hem de sizler ve hayvan severlerimiz besleme yapabilecekler” şeklinde konuştu. 

 

ALTI VE ÜSTÜ GÜÇLÜ OLACAK
Körfez’in birçok noktasında yürütülen alt yapı çalışmalarıyla ilgili gelen soruları da yanıtsız bırakmayan Başkan Söğüt, “İçmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyonda toplam 436 kilometrelik hat yenileniyor. Bizim tek derdimiz, sizin can ve mal güvenliğiniz. Zaman kaybetmeden Körfez’in tüm cadde ve sokaklarını hem altyapısıyla hem de üstyapısıyla en iyi şekilde yaparak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız