Güncel

Benim için Tahir Büyükakın, 100 tane Fatma Kaplan Hürriyet eder

Uzun süre CHP İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Sefa Sirmen’in, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet için “Benim için Tahir Büyükakın, 100 tane Fatma Kaplan Hürriyet eder” dediği iddia edildi.

22 Nisan 2022 Saat: 12:23
Benim için Tahir Büyükakın, 100 tane Fatma Kaplan Hürriyet eder
Benim için Tahir Büyükakın, 100 tane Fatma Kaplan Hürriyet eder

CHP Kocaeli Milletvekilliği ve CHP il başkanlığı da yapan, Uzun süre CHP İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan  Sefa Sirmen’in,  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet  için “Benim için Tahir Büyükakın, 100 tane Fatma Kaplan Hürriyet eder” dediği iddia edildi.

İddiayı ortaya atan isim, köşesinde yazan İsmet Çiğit. Söz konusu iddia 4 gün önce ortaya atıldı ancak şu ana kadar yalanlanmadı. Sirmen’in kendi partisinin belediye başkanı ve yerel seçimlerde bizzat çalıştığı Fatma Kaplan Hürriyet için neden böyle sert konuştuğu bilinmiyor. Ancak Büyükakın’ın yer yer kendisini aradığı ve hal hatır sorduğu daha önce gazetelere yansımıştı.

Bu önemli ve çarpıcı açıklamadan birkaç gün sonra, Sefa Sirmen’e yakınlığı ile bilinen ve geçen yıl ağustos ayında Muhtar Masası Koordinatörlüğünden istifa eden Süleyman Şen de topa girdi. Şen sosyal medya hesabından yaptığı sadece paylaşımda, Sirmen ve kendi fotoğrafını kullanarak, “Sayın Efsane başkanım 100 bile az, vesselam” göndermesini yaptı.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız