Spor

Burası Basra değil İzmit Körfezi: 2-1

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Kocaelispor, evinde oynadığı maçta Manisa FK'yı Mehmet Taş ve Berkay Tolga Dabanlı’nın attığı gollerle 2-1 kazanarak kazandı.

24 Nisan 2022 Saat: 20:42
Burası Basra değil İzmit Körfezi: 2-1
Burası Basra değil İzmit Körfezi: 2-1

ŞOK GOL YEDİK
Ligde düşme hattından uzaklaşmak isteyen temsilcimiz Kocaelispor sahasında oynadığı kritik maçta Manisa FK ile karşı karşıya geldi. Taraftarının büyük desteğiyle maça başlayan Kocaelispor, maça tutuk başladı ve kalesinde golü gördü. Maçın başında iki kez tehlikeli gelen Manisa FK, 13.dakikada kullanılan köşe vuruşunun devamında Landre ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Kocaelispor bu gole 30.dakikada Mehmet Taş ile cevap verdi. Mehmet yaklaşık 30 metreden attığı şutla maçta dengeyi getiren golü attı. İlk yarının son bölümünde baskısını artıran Kocaelispor 45+5te öne geçtiği golü buldu. Kolovos’un kullandığı köşe vuruşuna çok iyi yükselen Berkay Tolga Dabanlı temsilcimizi öne geçiren golü attı ve Kocaelispor bu golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA GOL OLMADI
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takımda pozisyonlara girdi. Temsilcimiz bu yarıda Diop ve Atila ile girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Manisa FK takımı da zaman zaman kalemizde tehlikeler oluşturdu ve net bir fırsattan yararlanamadı. Mücadelenin geriye kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrılarak hayati bir 3 puanın sahibi oldu. Kocaelispor bu galibiyetle düşme hattında da çıkmış oldu.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız