Güncel

Büyükşehir’den Başiskele’ye ‘yeşil meydan’

Büyükşehir’in ‘Daha yeşil bir Kocaeli’ sloganıyla Başiskele’de hayata geçirdiği Yeşilyurt Mahallesi Park ve Meydan Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

15 Kasım 2023 Saat: 11:25
Büyükşehir’den Başiskele’ye ‘yeşil meydan’
Büyükşehir’den Başiskele’ye ‘yeşil meydan’

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ‘Daha yeşil bir Kocaeli’ sloganıyla hataya geçirdiği proje ve yatırımlarla kent genelinde yaşayan vatandaşların hayatına değer katmaya devam ediyor. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Kocaeli bırakmak için çevre yatırımlarına verdiği önceliklerle her zaman örnek gösterilen Büyükşehir, bu kapsamda Başiskele Yeşilyurt Mahallesine de bölge sakinlerine nefes olacak park ve meydan inşa ediyor. 1.500 metrekare yeşil alanın bulunacağı Yeşilyurt Mahallesi Park ve Meydan Yapımında çalışmalar hızla devam ediyor.

 

VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK

Hayata geçirdiği çevre projeleriyle kent çehresini değiştirerek adeta yeşil bir koridor oluşturan Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeşilyurt Mahallesine tam donanımlı bir meydan inşa ediyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmesi ve gençlerin sosyalleşebilmesi için gerçekleştirilen projede fitness alanları, çocuk oyun parkları, kaykay pisti, 600 metre uzunluğunda yaya yolu ve 8’i engelli bireyler için ayrılan 130 araçlık otopark bulunuyor. Proje, tamamlandığında vatandaşların vazgeçilmezi olacak.

 

ÇALIŞMALAR HIZLA İLERLİYOR

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız