Siyaset

CHP Gebze’de Gövde Gösteri Yaptı

  Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler’in Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde hizmete soktuğu seçim irtibat bürosu açılışı, Gebzeliler’in yoğun katılımıyla adeta mitinge dönüştü. CHP’li kurmayların da

17 Nisan 2023 Saat: 10:08
CHP Gebze’de Gövde Gösteri Yaptı
CHP Gebze’de Gövde Gösteri Yaptı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler’in Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde hizmete soktuğu seçim irtibat bürosu açılışı, Gebzeliler’in yoğun katılımıyla adeta mitinge dönüştü. CHP’li kurmayların da Nail Çiler’i yalnız bırakmadığı açılış etkinliği, seçim öncesi bir provaya dönüştü.

 

CHP İl Örgütü tarafından Gebze Kültür Merkezinde yapılan aday tanıtım programının ardından, Tatlıkuyu Mahallesi Seçim Ofisi’nin açılışına geçildi. CHP’liler ve Milet İttifakı, kortej halinde şehir merkezinden geçerek açılışın yapılacağı bölgeye kadar yürüdü.

 

GENİŞ KATILIM

Gebze Tatlıkulu Mahallesi’nde iki kattan oluşan seçim bürosu coşkulu bir kalabalık tarafından hizmete sokuldu. Açılış etkinliğine CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Arabacı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Karakaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, eski Kocaeli milletvekili M. Hilal Kaplan, CHP Milletvekili Adayları Prof.Dr.Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez, Serap Çakır, Tülin Keçeci Güngör, Cuma Karavar, Caner Arduç, Mehmet Küçükkaya, Selman Kösali, Hülya Yolcubal, Belkıza İlter, İsmet İşeri ve Berna Çetin, partililer, STK temsilcileri ve Gebzeli vatandaşlar katıldı. Kalabalık bir topluluğun şahitliğinde açılışı yapılan secim irtibat bürosunun programı adeta bir mitinge dönüştü.

 

ÇİLER DESTEK İSTEDİ

Açılış etkinliğinde ev sahibi olarak bir konuşma yapan CHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Nail Çiler;  “Gebze’nin her yerinde ayak izi olan, eseri olan bir kardeşiniz olarak aday oldum. Bu iktidarı göndermek için ya bir yol bulacağız ya yeni bir yol açacağız. 14 Mayıs akşamı çok değerli Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve millet ittifakının milletvekili adaylarını desteklemenizi istiyoruz.

GENÇLER İÇİN DEĞİŞİM

Bizde tüm milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Gebze için, Kocaeli için, Türkiye için çalışacağız, söz veriyoruz. 14 Mayıs’ta ki seçimlerde yeni değişimi başlatacağız. Değişimi kendim için değil, bu ülkenin gençleri için istiyorum, çocuklarımız okula karnı aç gitmesin diye istiyorum. Emeğin kentinde emekçiler için istiyorum” dedi.

MUTLAKA OY KULLANMAYA GİDİN

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yapan Çiler; “Bugüne kadar hangi siyasi partiye gönül vermiş olursanız olun, bugün Cumhuriyet’in, Türkiye’nin ve sizlerin geleceği söz konusu. Muhakkak oy kullanmaya gidin Cumhuriyet’e ve Türkiye’ye sahip çıkın. Bakın birlikten kuvvet doğuyor. Pırıl pırıl milletvekili adaylarımız var. Kısa sürede çok başarılı hizmetler üreteceğiz

BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZ VATAN…

Kiminizin hocasıyım, kiminizin başkanıyım, kiminizin ağabeyiyim ama ben Gebzeliyim. Bizim makam mevki tutkumuz yok. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi bizim kırmızıçizgimiz vatan, bayrak ve milletimizdir. Bunlar bölünmez, bölünemez” diyerek mesaj verdi.

ESAS BAYRAMIMIZ 14 MAYIS’TA

Açılışa katılanların Ramazan Bayramını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Çiler ”Bizim esas bayramımız 14 Mayıs’ ta gerçekleşecek. Zafer inananlarındır, zafer bizimdir, zafer Gebze’nindir, Kocaeli’nindir, Türkiye’nindir. Hak, hukuk, adalet için bugün Gebze’den başlangıcımızı yapıyoruz” diyerek sözlerini bitirdi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve milletvekili adayları vatandaşla sohbet etti. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılış töreni seçim öncesi bir provaya dönüştü.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız