Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaeli'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; bir dizi açılış ve törenler için bugün ilimize geliyor. Saat 14.30’da Bilişim Vadisi’nde “Kocaeli’ye Değer Katanlar” programına katılacak Erdoğan, saat 16.30’da da Milli İrade Meydanı’nda 8,5 milyar lira değerind

6 Ağustos 2022 Saat: 11:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaelinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kocaeli'nde

TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİ ÜSSÜ
Erdoğan’ın ilk durağı 2019’da resmi açılışını yaptığı Türkiye’nin yeni teknolojilerinin üreticisi, 311 firmanın yer aldığı Bilişim Vadisi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdam, ihracat ve yatırım kategorilerinde başarılı olan teknoloji şirketleri ile sanayi kuruluşlarına ödüllerini verecek. 650 bin çalışanı, imalat sanayisinde 8 bin işletmesi ile yıllık 18 milyar dolar ihracat yapan Kocaeli, özel bir gurur yaşayacak.

ÇOK SAYIDA ESER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 16.30’da da İzmit Milli İrade Meydanı’nda olacak. Soçi’de dün Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelen Erdoğan, belki de dünyaya önemli mesajlarını İzmit’ten duyuracak. Erdoğan; 8,5 milyar lira değerinde 425 eserin açılışını yapacak. Özel sektörün 3,5 milyar lira değerindeki 54 fabrikası, Büyükşehir’in 3,2 milyar lira değerindeki 77 yatırımı ve ilçe belediyeleri ve kamunun 1,8 milyar lira değerindeki 294 yatırımı resmen devreye alınacak.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız