Güncel

Derince’de Çalışmalar Hız Kesmiyor

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bir yandan parke yol ve asfalt serimi çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar imalatı yapıyor

2 Kasım 2022 Saat: 14:19
Derince’de Çalışmalar Hız Kesmiyor
Derince’de Çalışmalar Hız Kesmiyor

 

 

Taş Duvar İmalatı Çalışmaları

İlçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri hızla çözüme kavuşturuyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler gerek kendi tespit ettikleri noktalar, gerekse vatandaşların Çözüm Masası’na yaptığı başvuruları dikkate alarak çalışmalarını hızla gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu doğrultuda son dönemde Çınarlı Mahallesi (Oluk Sokak, Cansu Sokak, Merve Sokak), Çenedağ Mahallesi (Dernek Sokak, Ardahan Sokak), Fatih Sultan Mahallesi (Osman Gazi Sokak) ve İbn-i Sina Mahallesi’nde (Bülent Sokak) ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar imalatı çalışmaları yaptı.

 

Parke Yol ve Asfalt Serimi

Vatandaşların hayatını kolaylaştırıcı çalışmalara imza atan Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde parke yol ve asfalt serimi çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Çınarlı Mahallesi (Hazar Sokak, Kartopu Sokak, Begonya Sokak, Esenyel Sokak), Mersincik Mahallesi (Batmaz Sokak) ve Fatih Sultan Mahallesi (Çetin Sokak, Efeler Sokak, Atakan Sokak, Akıncılar Sokak, Karakoç Sokak, Cemre Sokak) bölgelerinde üstyapı düzenlemeleri gerçekleştirildi. Vatandaşlardan gelen talepleri hızla değerlendiren ekipler, belirlenen program çerçevesinde ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız