Güncel

Emniyet şeridindeki araca çarpıp takla attı!

Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil, yol üzerinde ters döndü. Çevrede kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

18 Mayıs 2022 Saat: 10:05
Emniyet şeridindeki araca çarpıp takla attı!
Emniyet şeridindeki araca çarpıp takla attı!

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri İstanbul istikameti T2 Tüneli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, M.E idaresinde olduğu ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu öğrenilen 34 ESE 275 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak emniyet şeridinde park halinde duran yol bakım ve onarım aracına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil, yol üzerinde ters döndü. Çevrede kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu esnada araçta bulunan sürücü ve diğer yolcular, çevredekilerin yardımı ile çıkartılarak yol kenarına alındı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra kontrol amacı ile hastaneye kaldırdı. Kullanılamaz gale gelen ve adeta hurdaya dönen otomobil yoldan kaldırılırken, Jandarma 5 hafif yaralının bulunduğu kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız