Güncel

Furkan'ın cenazesi Düzce 'ye götürüldü

Furkan Çiftçi’nin cenazesi toprağa verilmek üzere Düzce’ye götürüldü

16 Mayıs 2022 Saat: 14:33
Furkanın cenazesi Düzce ye götürüldü
Furkan'ın cenazesi Düzce 'ye götürüldü

İzmit İlçesi Marina mevkiinde önceki akşam denize düşerek hayatını kaybeden Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Furkan Çiftçi(23)’nin cenazesi, toprağa verilmek üzere , memleketi Düzce Gümüşova ilçesine götürüldü..

İzmit İlçesi Marina Mevkiinde meydana gelen olayda, bölgede balık tuttukları ve alkol aldıkları ileri sürülen biri kadın iki genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı bir anda dengeleri kaybederek denize düştü. Çiftin bağrışmaları üzerine durumu fark eden vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, ihbarda bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi. Denize düşen Mine D(23). kısa sürede, çevredeki vatandaşların yardımı ile denizden çıkartılırken, Furkan Çiftçi’nin bulunması amacıyla bölgede arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmaları sonucunda, Furkan Çiftçi isimli gencin cansız bedenine ulaşıldı Çiftçi'nin cesedi, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

DÜZCE’YE GÖTÜRÜLDÜ

Düzce Gümüşova ilçesinde oturan İşçi emeklisi İsmail ve ev hanımı Ayşe çiftçi’nin 4 çocuğundan biri olan Furkan Çiftçi’nin Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Cenazesi hastane morgunda tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Genç Furkan’ın cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Düzce Gümüşova ‘ya götürüldü.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız