Güncel

Gebze de kaza 2’si ağır 4 yaralı

Gebze'de halat yüklü kamyon, freninin boşalması sonucu bir bakkal önünde bulunan kamelyaya girdi. Kazada kamyon sürücüsü Serdar B. İle kamelyada oturan Halis T. kızları ReyhanT. Ve Ayşegül T. Olmak üzere 4 kişi yaralandı.

24 Mayıs 2022 Saat: 09:41
Gebze de kaza 2’si ağır 4 yaralı
Gebze de kaza 2’si ağır 4 yaralı


Gebze'de halat yüklü  kamyon, freninin boşalması sonucu bir bakkal önünde bulunan kamelyaya girdi. Kazada kamyon sürücüsü Serdar B. İle kamelyada oturan Halis T. kızları ReyhanT. Ve Ayşegül T. Olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Gebze önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında, İstasyon Mahallesi Birlik Caddesiz üzerinde seyir halinde olan Serdar B. Hakimiyetindeki 35 AVA 260 plakalı Kamyon, cadde üzerinden indiği esnada iddialaragöre freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak, bir bakkal önündeki kamelyaya çarptı. Ardından da yan yol üzerinde yan yattı. Kaza esnasında kamelyada oturan baba Halis T., kızları Reyhan T. ve Ayşegül T. ile kamyon sürücüsü Serdar B. yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede polis, ,itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi.Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kaza yerine ulaşan ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevre hastanelere sevk etti. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Serdar B.ile Ayşegül T.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili gen,iş çaplı inceleme başlattı.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız