Gökmen DEMİREL
Gökmen DEMİREL

ÇOK GEÇ KALDIK

27 Haziran 2022 Saat: 14:08

ÇOK GEÇ KALDIK

Ligler biteli yaklaşık 1 ay olacak bu süreçte bilgisayar karşısına geçip yazı yazacak gücü bile kendimde bulamadım.

 Eyüp maçından sonra hala daha  kendine gelememiş taraftarlarımız var 11 sene mücadele ettikten sonra tam gün yüzü gördük derken yine hüsran yaşamanın üzüntüsü içindeyiz.

Bu süreçte devamlı gündemi takip ettim neler olacak neler bitecek ne zaman kongre kararı alınacak diye merakla bekledim.

Eyüp maçından sonra kongre kararı alınması lazımken maalesef kongre kararının Ekim ayında yapılacağı açıklandı.

Yaklaşık 1 senedir ağır eleştiri altında olan yönetim kurulunun hata yaptığını düşünüyorum Sayın Engin Koyun devam eder veya etmez onu bilemem ama bu süreçte kongreye gidip listesini yenileyip güven oyu almalı.

Veya diğer bir seçenek yönetim kurulundan bir üyesini başkanlık makamına aday olarak seçime gönderebilir. Her 2 seçenek de camia içinde olumlu karşılanır güven oyu alınır.

Şimdi söylenen bilgi Ekim ayı içinde seçim yapılacağı fakat ben daha önce  kulüplerin Ekim ayında yaptığı bir seçim görmedim bu konuda da ilklerin takımı olacağız .

Bu saatten sonra artık fazla uzatmanın bir anlamı da yok yönetim kurulu böyle bir karar verdi. Bizim de bu karara saygı duymaktan başka elimizden bir şey gelmez.

Artık Kocaelispor camiası olarak yeni bir sayfa açarak lige güzel başlayıp yine hak ettiğimiz 1.lig’e çıkmalıyız.

 

KOCAELİSPOR’A KALİTELİ FORMA YAKIŞIR.

Türkiye liglerinde araştırma yapsak sanırım liglerde kaliteli markaları ile ilk önce akla Kocaelispor gelir.

Diadora olsun Asics olsun Reusch olsun Nike olsun bu markaları ilk Kocaelispor giymiştir.

1992 ve 1996 Senelerinde Diadora 1995 senesi Asics 1999 Resusch 2004 Nike Türkiye pazarına ilk Kocaelispor ile giren markalardır .

1996 senesinde kupa finalinde giydiğimiz çubuklu forma hala hafızalarda. Diadora markasıyla kupaya uzanmıştık. Fakat o yıldan sonra nedense Türkiye pazarından çekildiler bir daha giyme şansımız olmadı.

Geçen yıldan beri kentimizin markası Takım Sporları iş ortağı Betaspor Diadora ile çalışıyor.

Kulüplerde işin içinde olanlar bilir aynı kentte bu işi yapan firmalar var ise sıkıntı yaşamazsınız Nike giyerken Samurayspor’un bu kentin markası olması çok büyük avantaj olmuştu , Malzeme ve ekipman konusunda sıkıntı yaşanmamıştı.

Bu sene de Nike olsun Diadora olsun Puma olsun hangi markayı seçersek seçelim sıkıntı yaşamayız.

Bu sene ismi geçen firmalara bakınca Puma ,Nike ,Diadora  gönlümden geçen  markalar özellikle çubuklu forma konusunda güvendiğim ve kupa finalinde de giydiğimiz Kocaelispor camiası içinde yeri ayrı olan çubuklu Diadora.

Diğer  bir talebim ise yönetimin ve yetkili firmaların deprem senesi giydiğimiz siyah formamızı yaptırmaları. Aynısı olur olmaz bilemem ama 1999 depreminde çok taraftarımız çok arkadaşımız çok vatandaşımız vefat etti. Hiç olmazsa bu sene deprem forması yaptırılarak onların anısına saygı göstermiş oluruz.

Son 2 yılın şampiyonları Ankaragücü,Adana Demirspor,Giresunspor ve Sakaryaspor da Diadora ile şampiyonluğa ulaştılar. Bu sene de inşallah bize uğur getirir. 96 senesindeki Kupa aldığımız formayla 2023 senesinde tekrar hak ettiğimiz üst lige çıkarız..

 

 

BAŞİSKELE BELEDİYESPOR VE BAĞDATSPOR

Kocaelispordan arta kalan zamanlarda alt ligleri ve amatör camiayı sıkça takip ediyorum

Geçmişten bugüne Karamürselspor olsun Derincespor olsun hep Belediye desteğiyle 3.liglerde oldukça ses getirdiler.

Yasin Özlü’nün Belediye başkanlığının kazanması sonrasın da spora ve sporcuya verdiği desteği Başiskele bölgesinde çok net görebiliyorum

Bu sene yeniden bir yapılanma yaparak Süper Amatör’e çıkma başarısı gösterdiler.

Şu anda Belediye Başkan Danışmanı ve aynı zamanda  Kulüp başkanı olarak görev yapan Serdar Tuncay’ın ve yönetim kurulu üyesi Yılmaz Şahin’in emekleri göz ardı edilemez

Yapılanma senesinde büyük başarı göstererek Süper Amatör’e çıkan camia’nın hedefi artık Bal Ligi değil direkt üst ligler olmalı. ilçe olarak stad olarak her bakımdan üst liglerde mücadele edecek güç ve enerjileri var bu senede inşallah güzel bir lige giriş yaparak Bal Ligine çıkacaklarından şüphem yok.

 

Bağdatspor’a gelince de Burak Kanpara ve Uğur Akansu çok sevdiğim kardeşlerimin  önderliğinde inanılmaz güzel işler yapıyorlar.

 Geçen sene şanssız bir süreçten sonra bu sene yapılan transferler ve hoca konusundaki başarılı adımlardan sonra Bağdatspor camiasının bir önceki yıl yakalayamadığı başarıyı bu sene yakalayacağından hiç şüphem yok

Keza Bağdatspor camiası’da hedef Bal Ligi değil üst ligler olarak hedeflenmeli. Zamanında Bekirpaşaspor 3.ligde mücadele ederken Bekirpaşa bölgesinin gururu olmuştu. Bu senede inşallah Burak Kanpara ve Uğur Akansu kardeşlerimin önderliğinde başarıyı yakalayacaklarından şüphem yok

Başiskele ve Bağdat camialarına bu seneki mücadelelerinde başarılar diliyorum..

 

 

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları