Güncel

İzmit Medar, her geçen gün daha da güçleniyor

Gölcük, Gebze, Sakarya ve İstanbul Ataşehir’den sonra ulusal marka olma yolunda ilerleyen Medar Sağlık Grubu’nun beşinci sağlık noktası Özel İzmit Medar Tıp Merkezi yeni hekim transferleri ile kadrosunu güçlendiriyor

27 Haziran 2022 Saat: 15:42
İzmit Medar, her geçen gün daha da güçleniyor
İzmit Medar, her geçen gün daha da güçleniyor

22 Yıllık sağlık tecrübesi ile hizmet veren Medar Sağlık Grubu’nun beşinci sağlık noktası İzmit Medar Tıp Merkezi, Dahiliye, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Dermatoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji ve Fizik Tedavi gibi pek çok branşta hizmet vermeye devam ederken Kulak Burun Boğaz Hastalıkları alanında Op. Dr. Oğuzhan Değirmencioğu, Göz Hastalıkları Op. Dr. Aysun Kılıç’ı kadrosuna dahil etti.

Göz Hastalıkları Uzmanı olan Op. Dr. Aysun Kılıç, eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamladı. Göz Hastalıkları alanında uzmanlığını Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan Kılıç, sırasıyla Akademi Hastanesi, Çağın Göz, Karamürsel Devlet Hastanesi son olarak da Dünya Göz Hastanesinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldı. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aysun Kılıç’ın uzmanlık alanları arasında Refraksiyon, Ambliyopi, Glokom, Oküler Yüzey hastalıkları, Çocuk göz sağlığı, Kontakt lens  bulunmaktadır.

 Op. Dr. Oğuzhan Değirmencioğlu Kimdir?

1970 İstanbul doğumlu olan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Değirmencioğlu tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde aldı. Kulak Burun Boğaz Hastalıkları alanında uzmanlığını Ankara Dışkapı hastanesi tamamlayan Değirmencioğlu, Derince Devlet Hastanesi’nde 4 Yıl Başhekim yardımcılığı, Körfez Devlet Hastanesi’nde 7 Yıl Başhekimlik yaptıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Uzman Hekim olarak görev aldı. Uzmanlık sonrası Haydarpaşa GATA ‘da Endoskopik Sinüs Cerrahisi eğitimi alan Değirmencioğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise Baş Boyun Cerrahisi eğitimi almıştır. İzmit Medar ‘a transfer olan Op. Dr. Oğuzhan Değirmencioğlu’nun uzmanlık alanları arasında Pediatrik Kulak- Burun -Boğaz, Bademcik, Geniz Eti, Kulakta Sıvı toplanması, Kulak Cerrahisi, Endoskopik Burun Ameliyatları, Horlama Cerrahisi, Uyku Apnesi bulunuyor.

 

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız