Güncel

İzmit'te Tuvalete Girmek 2.5 TL

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Canşi, kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seslenerek, İzmit’teki tuvaletleri ücretsiz yapması çağrısında bulundu.

28 Nisan 2022 Saat: 09:57
İzmitte Tuvalete Girmek 2.5 TL
İzmit'te Tuvalete Girmek 2.5 TL

İzmit şehir içindeki umuma açık tuvalet fiyatları 2 TL’den 2,5 TL’ye çıktı. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Canşi, kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seslenerek, İzmit’teki tuvaletleri ücretsiz yapması çağrısında bulundu.

Canşi sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı: “Yeni Cuma ve Fevziye Caminin tuvaletleri 2,5 TL olmuş. Derince Merkez caminin altındaki tuvalet ise bedava... Bir tuvalet ücreti 2,5 lira olur mu? Fakiri var, garibanı var, yolda kalmışı var, öğrencisi var. Bu nasıl bir mantık? Derhal bu uygulama iptal edilmeli ve bir amme hizmeti olan bu hizmet bedava olmalıdır.

Bir belediye buralara iki kişi koyamıyor mu? Buradan kazanılacak paradan hayır gelir mi? Garibanın biri sıkışmış, cebinde tuvalete gidecek parası da yokmuş. Gitmiş tuvalet görevlisine, – param yok çok sıkıştım, altıma edeceğim, ne olursun bu sefer de babanın hayrına olsun. Demiş. İzmit Belediye başkanı ve Meclis üyesi arkadaşlar, gelin bir işe yarayın da garip gurebanın hayır duasını alın.”

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız