Güncel

Kocaman İlk İftarı Deprem Misafirleriyle Yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ramazan Ayının ilk iftarını asrın felaketinden etkilenerek Kartepe’de misafir edilen aileleriyle yaptı.

24 Mart 2023 Saat: 14:15
Kocaman İlk İftarı Deprem Misafirleriyle Yaptı
Kocaman İlk İftarı Deprem Misafirleriyle Yaptı

 

Asrın felaketinden etkilenen 11 ilimizden Kartepe’ye gelen depremzedeler için Kartepe Belediyesi tüm ekipleriyle acılarını dindirmek için yanlarında oluyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 11 Ayın Sultan-ı Ramazan-ı Şerif Ayının ilk iftarında Kartepe’de ağırlanan deprem misafirleriyle bir araya geldi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Arslanbey KYK Yurdu’nda düzenlenen iftar öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, depremzedelerle sohbet etti. Başkan Kocaman’a Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Ataşehir Mahalle Muhtarı Sibel Demirsoy, belediye meclis üyeleri eşlik etti. Depremzedeler kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler.  

 

BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Kartepe’de misafir edilen depremzedelerle yakından ilgilenildiğini belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Arslanbey KYK Yurdu’nda 800, ilçemiz genelinde 2 bin 600 deprem misafirimizi ağırlıyoruz. Devletimiz, milletinden aldığı güç ile sıcak elini her yere uzatıyor. Asrın felaketi sonrasında yüreklerimiz yandı. Hep birlikte birbirimize destek olarak bu günleri de geride bırakacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız