Güncel

Körfezli çocuklar ‘Galaktik Tayfa’ ile eğlendi

Körfez Belediyesi, Açık Hava Sinema Akşamları kapsamında Türkiye’de ilk kez sinema salonu dışında ‘Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’yı Körfezli çocuklarla buluşturdu. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi’ndeki etkinliğe çocuklar akın etti

14 Ağustos 2023 Saat: 10:32
Körfezli çocuklar ‘Galaktik Tayfa’ ile eğlendi
Körfezli çocuklar ‘Galaktik Tayfa’ ile eğlendi

 

 

Körfez Belediyesi, Açık Hava Sinema Akşamları kapsamında Türkiye’de ilk kez sinema salonu dışında  ‘Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’yı Körfezli çocuklarla buluşturdu. Alparslan Türkeş Spor Kompleksi içerisindeki sahada gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyük oldu. Çocuklar için etkinlik sadece sinema ile de sınırlı değildi. Gösterim öncesinde animasyon ekipleri eşliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.

3 BİN KİŞİ BİRLİKTE İZLEDİ

TRT Çocuk Kanalının sevilen yapımlarından ‘Rafadan Tayfa’ dizisinin sinema filmi ‘Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa’nın sinema salonları dışında ilk kez yayınlandığı etkinliğe yaklaşık 3 bin kişi katılırken, sandalyeler dışında suni çimle kaplı sahaya hasırlar da serildi, çocukların rahat bir şekilde izlemesi sağlandı. 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çocuklara ve onları etkinliğe getiren ailelere de çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte çocukların kahkaha sesleri Yarımca Sahili’nde yankılandı. Dev ekranda sevilen filmi izleyen çocuklar oldukça keyifli anlar yaşarken, veliler de etkinlikten dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür etti.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız