Güncel

Medar’da Öncelik Eğitim

Özel Medar Hastanesi Gebze; gelecek nesillerin sağlıklı beslenmesi adına okullarda verdiği eğitimlere pandeminin yavaşlamasıyla birlikte start verdi.

11 Nisan 2022 Saat: 10:16
Medar’da Öncelik Eğitim
Medar’da Öncelik Eğitim

Bu kapsamda Gebze Özel Pelikan Eğitim Kurumlarında ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile iki oturumda ‘’ Pandemi Dönemi ve Sonrasında Sağlıklı Beslenme ‘’ eğitimlerini tamamladı. Okuyan, büyüme ve gelişme çağındaki öğrencilere Sağlıklı Beslenme ve Obezite hakkında detaylı bilgiler verilerek sağlıklı yaşama atılan adımlarda çocukluk dönemi beslenme alışkanlıklarının öneminden bahsedildi. Uzman Diyetisyen Derya Dalğa Eren tarafından yapılan keyifli sunumlarla çok renkli ve sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı.

Bu alanda yapılan seminerlerin ikinci etabı ise PAGEV ANADOLU MESLEK LİSESİ‘nde lise öğrencileri ile devam etti. Lise çağında sağlıklı beslenmenin egzersizle desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan Derya Dalğa Eren, toplumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bu eğitimlere her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

Medar Hastanesi Gebze, 2022 yılı eğitim planları içerisinde eğitim dönemi sağlıklı beslenme seminerlerinin yanı sıra çalışma ve iş dünyası için de  ‘’Endüstriyel Beslenme‘’  öte yandan Uzman Klinik Psikolog Sare Uçar ile başlatacakları bir dizi  ‘’Stres Yönetimi‘’ ve “Çalışma Psikolojisi‘’ seminerleri yer alıyor.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız