Güncel

Milli İrade Meydanı İhalesine 212 Milyonluk Teklif

148 milyon muhammen bedel belirlenen ihaleye katılan Haldız İnşaat 212 milyon lira teklif verdi.

11 Nisan 2022 Saat: 11:04
Milli İrade Meydanı İhalesine 212 Milyonluk Teklif
Milli İrade Meydanı İhalesine 212 Milyonluk Teklif

Milli İrade Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan kent meydanı için gerçekleştirilen ihaleye sadece bir istekli katıldı. 148 milyon muhammen bedel belirlenen ihaleye katılan Haldız İnşaat 212 milyon lira teklif verdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı haline getirilmesi planlanan Milli İrade Meydanı için ihale, belediye binasında bulunan ihale salonunda gerçekleştirildi. Etüt Proje Şube Müdürü Ercan Özkan'ın ihale komisyon başkanlığı yaptığı ihalede bir firma teklif verdi. Muhammen bedeli 148 milyon 353 bin lira olan ihalede Haldız İnşaat 212 milyon 500 bin lira teklif verdi.

Haldız İnşaat'ın tek katılımcı olduğu ihalede firmanın tek tek belgeleri incelendi. Firma'nın ihalede projenin yapımı için verdiği karma teklifin toplamı 212 milyon 500 bin lira olarak açıklandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyanın büyük meydanları arasına girmeye aday olan Milli İrade Meydanı'nın kent meydanına dönüştürülmesi projesi geçtiğimiz aralık ayında kamuoyu ile paylaşıldı. Kentte bir yaşam olanı olarak planlanan, içinde yeme-içme, kültür ve sanat mekanlarının olduğu, yeşillendirilen bir alan haline getirilmesi bekleniyor. 24 saat yaşayan bir alan olması planlanan meydan 50 dönüm büyüklüğünde olacak.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız