Ekonomi

Minibüsçülerde listeler belli oldu

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Genel Kurulu, Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Genel kurulda mevcut başkan Mustafa Kurt ile Lokman Aydemir odanın başkanlığı için yarışırken listeler ise belli oldu. Kocaeli Esnaf ve S

19 Şubat 2022 Saat: 14:54
Minibüsçülerde listeler belli oldu
Minibüsçülerde listeler belli oldu

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Genel Kurulu, Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Genel kurulda mevcut başkan Mustafa Kurt ile Lokman Aydemir odanın başkanlığı için yarışırken listeler ise belli oldu.

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( KESOB)’ne bağlı odalarda seçimler devam ediyor.  Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Genel Kurulu, Kocaeli Kongre Merkezi’nde başladı. Mevcut başkan  Mustafa Kurt ve geçmiş dönem S.S. 5 NO’lu Kooperatif Başkanı Lokman Aydemir’in yarışacağı genel kurulda 7 kişilik asil ve yedek yönetim kurulu listeleri belli oldu. 657 kişinin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimler sonucunda odanın dört yıllığına yeni başkanı belli olacak. 

 

İMO ADAYI DR. SERKAN ENGİN'DEN SEÇİM SONUCUNA DAİR AÇIKLAMA GELDİ

MUSTAFA KURT’UN LİSTESİ

Henüz başlamayan kongrede adayların yönetimleri belli oldu. Mustafa Kurt’un listesinde asil yönetimde Mahmut Aktaş, Ahmet Eryılmaz, Hasan Açıkgöz, Kazım Aslan, İsmail Moran, İbrahim Kılıç yer aldı. Yedek yönetimde Mehmet Uzun, Aykut Alp, Murat Yıldıztop, Mehmet Şahin, Kaplan Köysu, Fuat Bayram, Ömer İpek yer alırken denetimde asil listede Enes Ak, Yavuz Selim Yılmaz, Ercan Fiydan, yedek denetim listesinde İbrahim Ege, Erdoğan Özler, Caner Şengün yer aldı.

LOKMAN AYDEMİR’İN LİSTESİ

Lokman Aydemir’in yönetiminde asil listede Latif İşcen, Selim Koral, İsmail Parlak, Cumhur Karakadılar, Yaşar Çetin, Birol Bayhan, yedek listede ise İlyas Karaaslan, Göksel Taşkıran, Yusuf Galyan, Necati Eksikoğlu, Sinan Baldan, İrfan Sezen, Ekrem Hacıoğlu yer aldı. Denetim kurulunda asil listede Mustafa Kurt, Serkan Ergin, Kadir Aktaş yedekte ise Hasan Topuz, Serdar Barutçu, Rafet Erdoğan yer aldı.

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız