Eğitim

Minik Kitapseverlere Sürpriz Ödüller

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 28 Mart–3 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçenin minik kitapseverlerine sürpriz yaparak kardeşlerini ödüllendirdi.

4 Nisan 2022 Saat: 17:25
Minik Kitapseverlere Sürpriz Ödüller
Minik Kitapseverlere Sürpriz Ödüller

 

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  28 Mart–3 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçenin minik kitapseverlerine sürpriz yaparak kardeşlerini ödüllendirdi.

 

Başiskele’de eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara büyük değer veren Başiskeleli gençlerin Yasin abisi, Başiskele Çocuk Kütüphanesi’ne düzenli kitap okuyamaya gelen ve en çok kitap okuyan öğrenci kardeşlerine sürpriz hediyeler verdi.

 

Öğrenci kardeşlerini belediyede öğretmen ve velileriyle birlikte misafir eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nin hizmete açıldığı günden beri düzenli kitap okumaya gelen minik kitapseverler Burak Ergün, Eslem Mehrekula, Meryem Katı ve en çok kitap okuyan öğrenciler Muhammed Kadir Şahin, Duru Betül Yavuz ve Ömer Şahin Tiryaki’ye başarılarından dolayı plaket, kol saati ve çeşitli hediyeler verdi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

 

Öğrenci kardeşlerini tebrik eden Başkan Özlü, “Kütüphaneler bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir. Bilgi ve teknoloji çağında olmamıza rağmen Başiskele’mizde hizmete açtığımız çocuk kütüphanemize çocuklarımızın büyük bir ilgi göstermesi çok sevindirici. Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanması açısından çok güzel bir hizmete atmanın yanı sıra kütüphanede yapılan her hafta atölye çalışmalarımızla geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ilim ve irfan ışığında geleceğe hazırlıyoruz. Bu vesileyle ilçemizin ilk halk kütüphanesi Kitaphane’yi de önümüzdeki günlerde hizmete açacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Hep birlikte bu güzel mekanlarda güzel okumalarla kentimizin ve kendimizin gelişimini sağlayacağız.” diye konuştu.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız