KOTO üyeleri dünya pazarlarına açıldı

23 Eylül 2022 Saat: 11:38
KOTO üyeleri dünya pazarlarına açıldı
Kocaeli Ticaret Odası’nın üyelerini dünya pazarlarıyla buluşturduğu Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne bu yıl 36 ülkeden 188 yabancı iş insanı katıldı, 532 iş görüşmesi yapıldı

 

174 YERLİ- 188 YABANCI İŞ İNSANININ KATILIMIYLA

Kocaeli Ticaret Odası’nın pandemi şartlarına rağmen 5 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, bu yıl da etkin bir katılımla gerçekleşti. Online olarak düzenlenen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne, 36 ülkeden 188 yabancı, 174 Kocaelili iş insanı katıldı.

532 İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Makine İmalatı, Elektrik- Elektronik, Metal-Metal İşleme, Plastik- Kauçuk, Otomotiv – Otomotiv Yan Sanayi, Kimya, İnşaat – Yapı Malzemeleri, Orman Ürünleri ve Mobilya, Gayrimenkul, Dayanıklı Tüketim Malzemeleri (Beyaz eşya), Enerji, Gıda sektörlerinde faaliyet gösteren iş insanlarının eşleştiği Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde 532 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

BAŞKAN BULUT: 5 YILDA BİN 690 İŞ GÖRÜŞMESİ

Co-Matching’in başarısı ile ilgili değerlendirmede bulunan KOTO Başkanı Necmi Bulut, Oda üyelerini global pazarlarla buluşma hedeflerinden pandemiye rağmen vazgeçmediklerini ifade ederek, “5 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliğimiz bu yıl da oldukça verimli geçti. 5 yılda ayrı ayrı düzenlediğimiz ikili iş görüşmeleri etkinliğinde toplam 636 Üyemizi 41 farklı ülkeden 504 yabancı iş insanıyla aynı masada buluşturmuş olduk. Bin 690 somut iş görüşmesi gerçekleşmesine aracılık ettik. KOTO üyeleri için dünya pazarlarında iş partnerleri bulmaya, köprü olmaya devam edeceğiz” dedi. 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız