Güncel

Mücadelesi kızını kurtarmak için

Kocaeli’de yaşayan Hatice Şeker, 5 yaşında medilabilastom tanısı konan (beyin tümörü) kızı için hayırseverlerden yardım çağrısında bulundu.

4 Mayıs 2022 Saat: 11:06
Mücadelesi kızını kurtarmak için
Mücadelesi kızını kurtarmak için

İzmit’te ikamet eden Hatice Şeker, 5 yaşındayken beyin tümörüne yakalanan kızının tedavi masrafları için hayırseverlere seslenerek yardım talep etti. Tedavisi halen devam eden kızına yaklaşık 2015 yılında medilabilastom tanısı (kötü huylu beyin tümörü) konduğunu ifade eden Hatice Şeker, kızının 7 yıllık hastalık mücadelesini gazetemize anlatarak tedavi masraflarından dolayı borçlandığını ve zorluk çektiğini söyledi. Genç anne, Kocaeli’de bulunan hayırsever vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

“TÜM MÜCADELEM KIZIMI KURTARMAK İÇİN”
Her türlü zorluğu göze alarak hem çalışan hem de hastane hastane gezerek kızını tedavi ettiren acılı anne, tedavinin sürekli olduğuna dikkat çekerek, yaşadığı maddi manevi zorlukları şu sözlerle ifade etti, “Kızım, 2015 yılında medilabilastom tanılı kötü huylu beyin tümörüne yakalandı. Hastalık tanısının konmasının ardından 2015 yılı Eylül ayı içerisinde ilk beyin sağından ağır ameliyatını geçiren kızımın tedavisi yıllardır devam ediyor.


“ÇOK FAZLA BORÇLANDIM”
Ameliyatın ardından kızımın tedavisine başlanarak, Çocuk Onkoloji servisinde 12 kür kemoterapi ve 30 gün de radyoterapi aldı. Bu tedaviler devam ederken kızıma bakmak için işyerime durumumu anlatarak, ücretsiz izine ayrılmak zorunda kaldım. Hem çalışmadığım dönemin etkisiyle hem de çocuğumun tedavisini devam ettirebilmek için kredi çekmek zorunda kaldım ve çok fazla borçlandım.

“HAYIRSEVERLERDEN YARDIM TALEP EDİYORUM”
Bu hastalık çok zor bir hastalık, Allah kimseye yaşatmasın. Hem bedenen hem ruhen hasta yakınlarını tamamen çökerten bir hastalık. Her şeye rağmen, maddi manevi dimdik ayakta durmayı zorunlu kılan bir hastalıkla tek başıma yıllardır mücadele ediyorum. Hem kendinizin hem de hastanızın moralini yüksek tutmak zorundasınız ve inanın bu gerçekten çok zor bir durum. Çalışarak kızımı yaşatmak için elimden geldiğince mücadele ediyorum. Yaşadığım bu durumdan ötürü Kocaeli’de bana yardım edebilecek hayırsever vatandaşlardan yardım talep ediyorum”

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız