Güncel

Müge Anlı’dan EYDEM’e Büyük Destek

Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nin hayata geçirdiği ve EYDEM öğrencilerinin rol aldığı ‘Hayallerin Ötesi’nde adlı kısa filmi ATV ekranlarında yayınlayan Müge Anlı, EYDEM’e büyük destek verdi. Derince Belediyesi’nin örnek bir projey

1 Aralık 2022 Saat: 13:23
Müge Anlı’dan EYDEM’e Büyük Destek
Müge Anlı’dan EYDEM’e Büyük Destek

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Derince Belediyesi’nin Albaraka Türk Katılım Bankası ve Çocuk Sinema Okulu iş birliği ile düzenlediği “Dünyanın İlk Özel Sinemacıları” projesi için kamera karşısına geçen Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) öğrencilerinin hazırladığı kısa film ülke çapında büyük ilgi gördü.  2 Aralık Cuma günü saat 15:00’de Derince’de yer alan Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek GALA programı öncesi heyecanlı bekleyiş sürerken ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hazırlayan ünlü programcı Müge Anlı’dan da EYDEM’in hazırladığı kısa filme büyük destek geldi. GALA töreni öncesi ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Hayallerin Ötesinde filmine yer veren Müge Anlı, Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni örnek projesinden dolayı kutladığını belirtti.

 

Derince Belediyesi’nden Örnek Proje

3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi Derince Belediyesi’nin muhteşem bir projeye imza attığını belirten Anlı, yaklaşık beş dakika boyunca süren yayın esnasında filmden kesitler göstererek “Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi öğrencileri bir araya gelerek dünyanın ilk özel sinemacıları projesini hayata geçirdi ve kısa film çekti. Adı da Hayallerin Ötesinde. Tek kelimeyle söylüyorum bayıldım, üç kere izledim. Hepinizin izlemesini istiyorum, harika bir film çekmişler. Toplumsal bilinç ve farkındalık temasının yer aldığı filmde bir gencin oyuncu olmak istemesi yer alırken, bize de filmde yer vermişler. Şahane bir film çekmişler ve gösterime sunacaklar. Helal olsun sizlere, çok tebrik ediyorum. İsterlerse oyuncu arkadaşlarımızı da burada ağırlamak isterim” dedi. Öte yandan ATV’nin ve Müge Anlı’nın sosyal medya hesaplarından yayınlanan ve filmden kesitlerin yer aldığı paylaşımlar da ülke genelinde büyük ilgi gördü.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız