Güncel

Öz ağabeyini öldürdü!

Kocaeli İzmit İlçesi Durhasan Mahallesinde meydana gelen olayda, miras nedeniyle aralarında husumey bulunan abi ile kardeşin tartışması kanlı bitti. Yaşara Ataman(39) bayram günü tartıştığı ağabeyi Tuncay Ataman(43)ı tabanca ile ya

10 Temmuz 2022 Saat: 12:16
Öz ağabeyini öldürdü!
Öz ağabeyini öldürdü!

Kocaeli İzmit İlçesi Durhasan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, miras nedeniyle aralarında husumey bulunan abi ile kardeşin tartışması kanlı bitti. Yaşara Ataman(39) bayram günü tartıştığı ağabeyi Tuncay Ataman'(43)ı tabanca ile yaralayarak öldürdü.

İzmit Durhasan Mahallesi Solaklar Caddesinde meydana gelen olayda, iddialara göre aralarında büyüklerden kalan miras nedeniyle husumet bulunan ve küs oldukları öğrenilen evli ve 3 çocuk sahibi Yaşar Ataman, kendisi gibi evli ve 3 çocuk babası olan ağabeyi olan Tuncay Ataman ile sabah saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüşünce, Yaşar Ataman üzerinde bulunan silahı çıkartıp ağabeyine ateş açtı. Tuncay Atamankardeşinin silahından çıkan mermiler ile yaralanarak kanlar içerisinde yere yığıldı.  

KURTARILAMADI

Olay sonrası, çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine kısa sürede 112 sağlık ekibi ile jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalesi sonrası İzmit’te özel bir hastaneye kaldırılan Tuncay Ataman, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşar Ataman ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ağabeyini öldüren zanlının tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız