Siyaset

Özlü sahayı boş bırakmıyor..

    Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde sahada devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.   Başiskele’de alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı M. Yasin

22 Şubat 2022 Saat: 12:09
Özlü sahayı boş bırakmıyor..
Özlü sahayı boş bırakmıyor..

 

 

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde sahada devam eden çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

 

Başiskele’de alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sahaya inerek ilçe genelinde devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Sahada her türlü zorlu şartlarda çalışan mesai arkadaşlarını yalnız bırakmayan Başkan Özlü, hem ilgili teknik ekibinden bilgiler alıyor hem de ekibinin moral ve motivasyonunu arttırıyor.

 

KİTAPHANEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Başiskele’nin ilk halk kütüphanesi olacak olan Kitaphane’yi 2022’de ilçeye kazandırmayı hedefleyen Başkan M. Yasin Özlü, çalışmaların tüm hızıyla sürdürdüğü kütüphanedeki çalışmaları yerinde inceledi.

 

HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Kocaeli’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Başiskele’nin ulaşım ağı da genişliyor. Özellikle yaz günlerinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı Yuvacık Barajı ve Havzası’na ulaşımı sağlayan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde duble yol çalışmaları devam ediyor.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 20 milyon TL’lik yatırımıyla gidiş geliş 4 şeritli prestijli bir cadde olacak olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, vatandaşlar için hem güvenli hem de konforlu hale getiriliyor.

 

Yol genişletme ve taş duvar çalışmaları süratle devam eden caddedeki çalışmaları Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de adım adım yakından takip ediyor. 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız