Yaşam

Özlü, Yetimler ile İftar Açtı

Başiskele Belediyesi, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçedeki yetim çocuklara ve ailelerine bir iftar programı düzenledi. Programda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yetim çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyelerle onların gülümsemes

18 Nisan 2022 Saat: 11:56
Özlü, Yetimler ile İftar Açtı
Özlü, Yetimler ile İftar Açtı

 

 

Başiskele Belediyesi, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü dolayısıyla ilçedeki yetim çocuklara ve ailelerine bir iftar programı düzenledi. Programda  Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yetim çocuklarla bir araya gelerek çeşitli hediyelerle onların gülümsemesine vesile oldu.

 

YOĞUN KATILIM

 

Başiskele Sahili'nde özel bir restoranda düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün yanı sıra AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve yönetimleri, ilçe protokolü, ilçede ikamet eden yetim çocuklar ve aileleri katılım gösterdi. 

 

ÇOCUKLARA YİNE ÖZEL İLGİ

 

Başiskele'de çocuklara her zaman ve her yerde büyük değer ve onlara destek veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iftar programında da minik misafirleriyle özel ilgilendi. Masaları tek tek gezen Başkan Özlü, hemşehrileriyle tokalaşarak hoş geldiniz temennilerini iletti.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: YETİMLERİMİZ İLE AYNI SOFRADA OLMAK ÇOK GÜZEL

 

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, “Her yıl Ramazan ayının 15’inci gününü "Dünya Yetimler Günü" Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm AK Parti Belediyelerinde bu gelenek uygulanıyor. Bizler de geçen yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da ilçemizdeki yetim çocuklarımız ve aileleriyle iftar yapmanın, aynı sofrayı birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizinle aynı sofrada olmak sizlerin gülümsemelerine vesile olmak çok güzel bir duygu. Biz Başiskele’mide kocaman bir aileyiz, burası hepimizin evi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in bir hadisinde de buyurduğu üzere Allah'a en sevgili ev, içinde ikram gören yetim bulunan evdir. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyor. Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

 

Program sonunda Başkan Özlü, yetim çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların gülümsemelerine vesile oldu.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız