Siyaset

Şakoğlu ''Ali Güney insanları kandırıyor ''

Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney kendi sosyal medya hesabından İzmit Belediyesinin yapımı devam etmekte olan Fethiye Caddesi ve Yeşilova projeleri ile ilgili yaptığı bildirimin basına yansıması sonrasında İzmit Belediyesi bas?

22 Mart 2022 Saat: 09:31
Şakoğlu Ali Güney insanları kandırıyor
Şakoğlu ''Ali Güney insanları kandırıyor ''
Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney kendi sosyal medya hesabından İzmit Belediyesinin yapımı devam etmekte olan Fethiye Caddesi ve Yeşilova projeleri ile ilgili yaptığı bildirimin basına yansıması sonrasında İzmit Belediyesi basın danışmanı Cem Şakoğlu bir açıklama yayınladı. Şakoğlu açıklamasında ‘Ali Güney’e artık gülüyoruz. İzmit Belediyesi ve Sayın Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendi ile ilgili söyleyecek başka sözü olmadığından dolayı temcit pilavı gibi iki günde bir aynı şeyleri yazıp haber yaptırmaya çalışıyor. Üstelik söylediği şeylerin doğru olmadığını kendisi de adını bildiği gibi biliyor. Buna rağmen sürekli aynı şeyleri söyleyerek halkı kandırmaya çalışması ellerinde tutunacak başka dallarının kalmadığını gösteriyor. Yazık, olan insanımıza oluyor. İnanarak oy verdikleri insanların kendilerini kandırmaya çalışmasını sanıyorum artık kaldıramıyorlar’ dedi. Şakoğlu açıklamasına şöyle devam etti.

Bu bebek süper kahraman olmaya aday bir bebek sanırım
“Ak Parti İzmit İlçe Başkanı kardeşimiz Ali Güney siyaset yapmak için yine kendi sosyal medya hesabı üzerinden İzmit Belediyesini nüktedan bir şekilde eleştirmiş. Son zamanlarda sanırım söyleyecek başka sözleri kalmadığından dolayı yine Fethiye Caddesi ve Yeşilova projelerimizi diline dolamış. Projeler üzerinden İzmit Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatma Kaplan Hürriyet hanımefendiye dem vurarak “Ben yaparım diye meydan okuduğu gün doğan bebekler, bugün yürümeye, hatta koşmaya başladı” demiş. Sayın Güney’in mantığı ile Kasım ayının ortalarında doğan bebek Mart ayında yani 4 ay içerisinde yürümeye hatta koşmaya başlıyorsa süper kahraman olmaya aday bir bebektir her halde. Yok, biz öyle demedik, ilk ben yaparım dediği gün üzerinden konuştuk diyorlarsa şayet o zaman da kendilerine şöyle cevap vermek gerekir ki, anneler çocuklarını karınlarında 9 ay 10 gün gibi ortalama bir süre ile taşırlar. Sayısal bakılan rakam budur. Ali beyin söylediği süre ise ailenin çocuk sahibi olmaya karar verdiği süredir. Umarım bu örnek Ali kardeşimizi doğruya yönlendirebilir.

Ali Güney İzmit Belediyesinden hizmet alıyorsa hava koşullarının farkında olmayabilir
İzmit Belediyesi olarak hem Fethiye Caddesinde, hem de Yeşilova’da kent halkına verdiğimiz sözü harfiyen yerine getirmeye devam ediyoruz. Şu an Fethiye Caddesinde SEDAŞ’ı bekliyoruz. Bize söylediklerine göre Fethiye Caddesinde Çarşamba günü çalışmaya başlayacaklar. Yeşilova’da zaten çalışıyorlar. Bu teyidi kendilerinden de alabilirsiniz. Günlerdir bütün ülkeyi etkileyen kar yağışı elbette ki SEDAŞ kurumunu da etkiledi. Fakat Ak Parti İzmit İlçe Başkanımız Sayın Ali Güney sanırım İzmit Belediyesi sınırları içerisinde oturuyor olmalı ki, belediyemizin karla son derece başarılı mücadelesi sonucunda yaşanan kış koşullarının pek farkında değil. 

Fethiye Caddesinin ortasında Ali Güney ile kahve içeceğiz
Sayın Güney’in ve siyasetten anladığı bu olanların bütün algı operasyonlarına rağmen İzmit Belediyesi olarak her iki projemizde de halkımıza verdiğimiz sürenin önünde ilerliyoruz. Keşke SEDAŞ’ı satıp özelleştirmeselerdi de, bugün devletimizin kurumu devletimizin gücüyle altyapı işimizi çok daha hızlı bir şekilde çözebilseydi. Biz İzmit Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızın ve bizimle birlikte çalışan müteahhitlerimizin insanüstü gayretleri ile altyapı işlerimizi bitirdik. Gece çalışmalarımıza hava koşullarının müsaade ettiği sürece de devam ediyoruz. Fethiye Caddesine başlarken projenin 300 gün süreceğini belirtmiştik. O gün geldiğinde Sayın Ali Güney ile Fethiye Caddesinin ortasında kabul ederse esnafları da yanımıza alıp kahve içeceğiz İnşallah. Biz ne yapıyorsak bu kent ve kent halkı için yapıyoruz. Sürekli eleştireceğinize kent insanı için yapılan işlere destek verin. Destekten de vazgeçtik, köstek olmaya çalışmayın. Bütün bu söylemlerinizi Yürüyüş Yolu projesi bitmeden önce yapmış olsaydınız kent insanı adına tutarlı ve duyarlı bir davranış olurdu ama şimdi bu söylemleriniz inanın çok sakil duruyor. Bir de söylemeden edemeyeceğim, Sayın Güney Fethiye Caddesi ve Yeşilova projelerimizi eleştirirken hep aynı fotoğrafları kullanmaktan da artık vazgeçin. Çünkü o fotoğrafın çekildiği gün doğan bebekler artık neredeyse emeklemeye başladılar. 
 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız