Güncel

Sepetçi aralıkta, Sekbanlı martta!

İzmit Sepetçi’de yapılan 747 konutun kaba inşaatlarının yüzde 90’ı, toplam inşaatın ise yüzde 65’i bitti. Konutların aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. İnşaatın hızlı ilerlediği Sekbanlı’daki konutlar için teslimat tarihi de Mart 2023 olarak

23 Mayıs 2022 Saat: 11:53
Sepetçi aralıkta, Sekbanlı martta!
Sepetçi aralıkta, Sekbanlı martta!

İzmit Sepetçi’de yapılan 747 konutun kaba inşaatlarının yüzde 90’ı, toplam inşaatın ise yüzde 65’i bitti. Konutların aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. İnşaatın hızlı ilerlediği Sekbanlı’daki konutlar için teslimat tarihi de Mart 2023 olarak belirlendi.

TOKİ tarafından yılda 100 bin sosyal konut projesi çerçevesinde geçtiğimiz yıl inşaat çalışmaları başlayan İzmit Sekbanlı-Sepetçi bölgesindeki toplam bin 282 konutun kaba inşaatları bitme aşamasına geldi. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan iki proje kapsamında Sekbanlı’da 535, Sepetçi’de ise 766 konut hayata geçirilecek. Konutların en kısa sürede teslim edilmesi bekleniyor. Sepetçi konutlarını yapan MS Mega ve Pro Yapı ortaklığının yetkilileri, 747 konutu aralık ayında hak sahiplerine teslim etmeyi planlığını belirtti.

TOKİ tarafından Sepetçi bölgesinde yapılan 747 konutta kaba inşaatın yüzde 90’ı, toplam inşaatın ise yüzde 65’i tamamlandı. Ayrıca bir cami ve iş merkezi yapım çalışmalarının da devam ettiği bölgede kaba inşaat tamamlandıktan sonra çevre düzenlemesi çalışmaları da diğer işlerle birlikte yürütülecek. MS Mega Yapı ile Pro Yapı ortaklığında yapılan Sepetçi konutlarının, firma tarafından bu yılın aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Firma yetkilileri 2023 Mart ayında olan teslim sürelerini doldurmadan aralık ayında evleri hak sahiplerine teslim için planlarını yaptıklarını söyledi.

Öte yandan, Sekbanlı’da yapımı devam eden 535 konutun da inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Konutların kaba inşaatının yüzde 70’ini, toplum inşaatın ise yüzde 35’ini tamamlayan Mek Tek İnşaat, projeyi 2023 yılı mart ayında teslim edecek. Konutları erken teslim etmek için çaba gösterdiklerini belirten firma yetkilileri, çalışmaların yaz aylarının başlaması ile birlikte daha da hızlanacağını vurguladı.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız