Güncel

Serap Çakır İstifa Etti

Gelecek Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Ömer Faruk Başaran'ın istifasından sonra il başkanı olarak atanan Serap Çakır, il başkanlığı görevinden istifa etti. Çakır, istifasını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. İstifasını duyuran Çakır'ın telef

27 Mayıs 2022 Saat: 12:45
Serap Çakır İstifa Etti
Serap Çakır İstifa Etti


Gelecek Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Ömer Faruk Başaran'ın istifasından sonra il başkanı olarak atanan Serap Çakır, il başkanlığı görevinden istifa etti. Çakır, istifasını kendi sosyal medya hesabından paylaştı. İstifasını duyuran Çakır'ın telefonlarını da kapattığı ve hiçbir partilinin kendisine ulaşamadığı öğrenildi.


Gelecek Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın istifasının ardından Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Serap Çakır, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda partideki görevinden ayrıldığını fakat üyelikten ayrılmadığını duyurdu.

TELEFONU KAPALI


Telefonlarını kapatan Serap Çakır, isitifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaşımı okuyan çok sayıda partili il başkanı Çakır’a ulaşmak isterken, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan partililer, Çakır’ın Twitter hesabının hacklendiğini, istifanın doğru olmadığını iddia ediyor. Ancak Çakır’ın parti içinde yaşanan gelişmelerden uzun zamandır rahatsız olduğu ve istifa edeceği yönünde de söylentiler olduğu biliniyordu.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız