Asayiş

Tipioğlu: 'Emaneti şan ve şerefle taşıyoruz'

Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında. Atatürk anıtındaki çelenk sunma töreninde konuşan Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “Türk polis teşkilatımız bugüne kadar üzerine düşen vazifeyi yılmaz bir kararlılıkla yerine getirmiştir

10 Nisan 2022 Saat: 13:35
Tipioğlu: Emaneti şan ve şerefle taşıyoruz
Tipioğlu: 'Emaneti şan ve şerefle taşıyoruz'

Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında. Atatürk anıtındaki çelenk sunma töreninde konuşan Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, “Türk polis teşkilatımız bugüne kadar üzerine düşen vazifeyi yılmaz bir kararlılıkla yerine getirmiştir. Türk polisi olarak teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünde huzurunuza; emanetinizi gururla şanla şerefle taşıdığımızı söylemeye geldik” dedi.

İLK DURAK ATATÜRK ANITI

Türk polis teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümünü gururla ve etkinliklerle kutluyor. Etkinliklerin ilk durağı İl Emniyet Müdürlüğü Kültür Tepesi’ndeki Atatürk Anıtı’ndaki çelenk töreni oldu. Törene İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, emniyet müdürlüğünün yönetici ve personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şehit defterini imzaladı.

TİPİOĞLU BAŞKA ÇOCUKLAR YETİM KALMASIN DİYE…

Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şunları söyledi:

 “Polis teşkilatımız; kutsal emanetimiz olan al yıldızlı bayrağı ilelebet dalgalandıracaktır. Amacımız birlik ve beraberlik duygusu içinde hareket eden milli, manevi ve insani değerleri koruyan, kollayan vatandaş polis ilişkisini en üst seviyede tutarak kanun hakimiyetini sağlamayı hedef edinen polislik anlayışıdır. Emniyet Teşkilatımız bu anlayışın hem öncüsü hem de uygulayıcısıdır. Türk Polisi; vatan, millet ve bayrak sevdası taşır. Başka çocuklar yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakır. Türk polisi Hiçbir fedakârlıktan kaçınmaz. Gösterdiğimiz başarının altında azim ve bu fedakârlık yatmaktadır.

GIPTA EDİLEN TEŞKİLATIZ

Çağın teknolojisini de en iyi şekilde kullanarak polisiye hizmetlerde büyük başarılar yakalayan teşkilatımız; gıpta edilen bir teşkilat haline gelmiştir. Mukaddes vatan toprağının bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kurulmuş olan Türk polis teşkilatımız bugüne kadar üzerine düşen vazifeyi yılmaz bir kararlılıkla yerine getirmiş ve bu kutsal görevi ilelebet sürdürme azim ve kararlılığındadır. Türk polisi olarak teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümünde huzurunuza; emanetinizi gururla şanla şerefle taşıdığımızı söylemeye geldik. Bayrağı devralıp daha yükseğe taşıma azminde olanlar adına aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, sizleri minnet ve saygıyla yâd ediyorum.”

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız