Asayiş

Vali Yavuz, Polis Günü ve Haftasını Kutladı

Türk Polis Teşkilatının 177.  Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Vali Seddar Yavuz u ziyaret ettiler.

4 Nisan 2022 Saat: 17:31
Vali Yavuz, Polis Günü ve Haftasını Kutladı
Vali Yavuz, Polis Günü ve Haftasını Kutladı
Türk Polis Teşkilatının 177.  Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Vali Seddar Yavuz 'u ziyaret ettiler.
177.  Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunan İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında şunları kaydetti:  “Sayın Valim Polis Teşkilatının 177.  Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Zat-ı Âlinizi ziyaret etmiş bulunuyoruz. Türk Polis Teşkilatının en önemli görevlerinden bir tanesi devletimizle vatandaşımız arasındaki güven ve irtibat bağını kuvvetlendirmek ve vatandaşımızın can, mal ve namus emniyetini sağlamaktır. Kocaeli’nde de sizin riyasetinizde Emniyet Teşkilatımız bütün kamu kurumlarıyla eş güdüm ve uyum içerisinde vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini sağlamak üzere üstün bir vazife anlayışıyla görevlerini ifa etmektedir. Kocaeli Emniyet Teşkilatı olarak mesai mevhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için üzerimize düşen görevi yapma azim ve kararlılığındayız. Bu vesileyle de kanlarıyla bayrağımızı bayrak yapan, canlarıyla toprağımızı vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” diyerek, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Üzerinizdeki Üniforma Aziz Milletimizin Emanetidir

Türk Polis Teşkilatının yurt içinde ve dışında başarılı operasyonlara imza attığını belirten Vali Yavuz konuşmalarında: “Türk Polis teşkilatımız yurt içinde can ve mal güvenliğini sağlarken, asayiş faaliyetlerini yürütürken diğer taraftan da özellikle ülkemize yönelmiş bölücü terör örgütü ve diğer yıkıcı faaliyetlerle mücadele edip, sınırlarımız ötesinde de başarılı operasyonlar icra etmekte ve bu operasyonlara katılmaktadır. Görevlerinizi ifa ederken sizlerin nasıl büyük bir fedakarlık yaptığınızın, canınızdan, evladınızdan ve ailenizden vazgeçtiğinizin en yakın şahidiyiz. Böylesine kutsal bir üniformayı, milletimizin emanetini hakkıyla taşıdığınız için, görevinizi hakkıyla yerine getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu üniforma ağır bir üniformadır, milletimizin emanetidir. Dolayısıyla sizlerde bu emanete layık olarak görevlerinizi icra ediyorsunuz. Özellikle Devletimizin bekası, milletimizin bağımsızlığı için başta terörle mücadele olmak üzere görevi sırasında şehadete yürüyen tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Sizlerin nezdinde tüm Polis Teşkilatının günlerini ve haftalarını canı gönülden kutluyor, üstün başarılar diliyorum. Allah sizleri her türlü kazadan, beladan korusun, ayağınıza taş değmesin.” diyerek nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Ziyaret, Vali Seddar Yavuz’un, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve beraberindeki Şube Müdürleri ile günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız