Güncel

Yıkım elektrik tellerini kopardı

Kocaeli’de 4 katlı metruk binanın yıkımı esnasında çatıdan düşen tahta parçası, elektrik tellerini kopardı. Birbirine değerek kıvılcımlar çıkartan teller mahalleliye panik yaşattı.

6 Ağustos 2022 Saat: 11:36
Yıkım elektrik tellerini kopardı
Yıkım elektrik tellerini kopardı


Olay, Körfez ilçesi Kirazlıyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki metruk binaların yıkımı için çalışma yapan ekipler, tüm önlemleri aldıktan sonra sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak çalışma başlattı. Metruk binanın yıkımı esnasında bir tahta parçası elektrik tellerinin üzerine düştü. Elektrik tellerine takılan parça paniğe sebep oldu. Kopan teller bazı sokakları elektriksiz bıraktı. Kopan elektrik tellerinin tamiri için ekipler çalışma başlattı. Tellerden çıkan kıvılcımlar anbean vatandaş kameralarına yansıdı.

“Elektrik tellerine tahta vurduğu için kopmuş olabilir”
Evin sorunlu olduğunu ve yıkılmasından memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakini, ”Boş metruk binaydı. Belediye ekipleri yıktı. Yenisi yapılırsa daha güzel olur. Temizlik oldu. Yeni sahibine güle güle oturmasını dilemek düşüyor bize. Elektrik tellerine tahta vurduğu için kopmuş olabilir. Bina yıkımıyla alakalı bir kesinti yaşamadık. Metruk binayı geceleri alkol alanlar kullanıyordu. Kapısı, bacası yoktu. Herkes girip çıkıyordu. Mahalleli olarak rahatsız oluyorduk” dedi.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız