Asayiş

Yüksel Demirdaş’ın acı günü!

Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Özgün Kocaeli Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Yüksel Demirdaş’ın İzmir Konak’ta yaşayan yeğeni Emre Demirdaş(32), geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

7 Nisan 2022 Saat: 16:40
Yüksel Demirdaş’ın acı günü!
Yüksel Demirdaş’ın acı günü!


Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Özgün Kocaeli Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Yüksel Demirdaş’ın İzmir Konak’ta yaşayan yeğeni Emre Demirdaş(32), geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti.


Kentimizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Özgün Kocaeli Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Yüksel Demirdaş’ın İzmir’de yaşayan yeğeni Emre Demirdaş, geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. İzmir Konak’ta akşam saatlerine deniz kenarında dolaşmaya çıkan 32 yaşındaki Emre Demirdaş, dengesini kaybederek denize düşmesi sonucu, boğularak yaşamını yitirdi. Ekrem ve Lütfiye Demirdaş’ın özel bir sektörde şef olarak görev yapan oğulları, tamamlanan işlemleri sonrası memleketi olan Tunceli’ye götürülerek Mazgirit İlçesine bağlı Darıkent Köyünde toprağa verildi. 40bir Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet dilerken, Başta genç yaşta yeğenini kaybeden Yüksel Demirdaş olmak üzere, gencin tüm ailesi, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız