Gökmen DEMİREL
Gökmen DEMİREL

Göztepe Camiasına Gereken Cevabı Sahada Verdik

12 Kasım 2023 Saat: 15:38

Lige kötü başlangıç yaptıktan sonra Altay maçı ile beraber iyi bir seri yakalamıştık ama içerde Erzurum ve Gençlerbirliği maçlarında kaybettiğimiz maalesef 4 puan sonrası çok kritik bir maça çıkacaktık.

Maç öncesi Göztepe takımı değilde tribün baskısından çekiniyordum haklı da çıktım.

Maç öncesi stada giderken her köşe başında Göztepe taraftarı ellerinde alkol şişeleri Kocaelispor camiasına ağıza alınmayacak küfürler daha sokak başlarında başlamıştı.

Stada girdiğimizde sokaktan farksız bir tablo yoktu. Bu zamana kadar Göztepe camiasıyla ne bir sürtüşmemiz oldu. Ne bir camialar arasında tatsızlık oldu.

Buna rağmen Bursa’da Sakarya’da veya farklı stadlar da yemediğimiz küfürleri Göztepe’de yedik. Maçın önünden maçın sonuna kadar aralıksız küfür ettiler.

Bu küfürlere bizim takımımız sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edip gereken cevabı verdi. Keza Hodri Meydan grubu ne rakibe uydu ne onlarına küfürlerine kulak astı 90 dakika susmadılar.

O gün İzmir’de olmayanlara şunu da belirtmek isterim maçtan sonra hem biz basın mensupların hem taraftarlarımıza staddan çıkmadığımız için aralıksız 1 saat son ses Göztepe marşı dinlettiler. Yönetimden 1 kişinin çıkıp bu terbiyesizliği yapan kişilere gereken cevabı vermesini isterdim.

Artık yönetim kurulumuz gereken cevabı 2.yarı oynanacak maç sonrası aynı şekilde gerekli cevabı verir diye düşünüyorum.

Maç için çok yazılacak bir şey yok Ertuğrul Sağlam’ın önderliğinde aslanlar gibi mücadele ettiler. Rakibin hem tribünlerine hem takımına gereken cevabı sahada verdiler.

Buradan bir konuyu da belirtmem gerekirse Kocaelispor Basını gerçekten çok farklı 20 kişilik bir basın grubu İzmir’de Kocaelispor’u takip etti. Bu sayı 4 büyüklerin maçlarında bile olmayabilir.

Gerçekten ne takım hem taraftar hem basın hem şehir olarak havaya girdik. Bu saatten sonra iş artık taraftarda Çorum maçında o stadı doldurup bu takıma gereken desteği vereceklerinden yana bir şüphem yok

Son olarak bu kadar güzel şeylerden sonra bugün açıklanan kararlar sonrası Kocaelispor tribünlerine yine ceza verildiğine dair Tff’de kararlar açıklandı. Erzurum maçında ortada hiçbir şey yokken bütün tribünleri kapatan TFF yaklaşık 8 bin taraftara ceza veren TFF

Göztepe maçında 90 dakika küfür karşılık Göztepe tribünlerine sadece 3 blok kapatma cezası vermiş.

Göztepe maçında görev yapan temsilci ve gözlemci kulaklarını küfürlere tıkamış olmalı ki bütün tribünlerin ceza alması gerekirken sadece 3 blok cezası vermişler.

Kocaeli şehrinin ve camiasının ahı sizin üstünüzde olacak. Sizin ayak oyunlarınıza karşı Kocaelispor camiası gereken cevabı hem sahada hem tribünde verecek..

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları