Gökmen DEMİREL
Gökmen DEMİREL

Kocaelispor camiası için olmak ya da olmamak maçı

11 Nisan 2023 Saat: 16:02

Çalkantılı bir sezonun daha sonuna gelmek üzereyiz artık ligin sonuna yaklaştıkça kritik haftalar başladı.

Pazar maçı ve 1461 Trabzon Fk maçlarında kaybedilen puanlar sonrası Kocaelispor camiasında oluşan karamsar hava rakibimiz Vanspor’un kaybettiği puanlar sonrası dağıldı.

Son oynanan Zonguldak Kömürspor maçında gerçekten rakibimiz oldukça zayıftı yani bu zamana kadar o puanları o kadroyla nasıl topladılar gerçekten büyük başarı

Seyircisiz oynadığımız maçta takımımızı daha motive ve daha sakin gördüm Strese girmeden sakin bir şekilde fazla zorlamadan 3-0 galip geldik.

Maçın yıldızı Okan ve her maç orta sahada inanılmaz mücadele eden Mert Çölgeçen’di seyircisiz oynadığımız için saha içinde bütün sesleri net duyduğumuzdan dolayı kaleci Gökhan’ın bu takım için çok büyük şans olduğunu düşünüyorum.

Geriden oyun kurmada ve defanstaki arkadaşlarıyla uyumu diyalogları oyuna müdahalesi gerçekten çok yerindeydi. Geçen sene keşke kalemizde olsaydı şu an belki 1.ligde mücadele ediyor olurduk.

Öyle böyle derken haftalar geçti ve geldik en kritik haftaya olmak ve olmamak maçı derler ya işte Kocaelispor camiası için öyle bir maç

Bu zamana kadar böyle kritik maç olarak hatırladığım bir Trabzonspor ile oynadığımız final maçının ilk maçı vardı. İstediğimizi aldık döndük. Sonra zaten içerde 1-0 yenerek kupayı aldık.

Şimdi belki de Kocaelispor’un önündeki seneleri belirleyecek bir maça çıkıyoruz. Yenersek puan farkını 8 yaparak çok büyük avantaj elde ederek İzmit’e döneriz 1 puan içinde üzülmeyiz aradaki farkı koruyarak artık içerde dışarda puan kaybetme hakkımız olmaz.

İşte böyle kritik bir haftada Kocaeli şehri ve Kocaelispor camiasının final maçı

Yukarıda yazdığım gibi bir Trabzonspor finali yaşadık ilk maçta avantajı elde ettik. O gün Trabzon’a Belediye başkanlarından tutun muhtarlara kadar bütün basın mensupları herkes Trabzon’a çıkarma yapmıştı.

Bu haftada bu ilin bütün belediye başkanları, valisi , kaymakamı , bütün basın mensupları bu hafta Van maçında orada olmalı.

Kocaelispor futbol takımı sahaya çıktığında protokol tribününde sadece Engin Koyun ve yönetimini görmemeli o gün sahaya çıktıklarında Valiyi , Belediye başkanlarını, Kocaeli şehrini temsil eden herkesi orada görmeli.

Bu hafta bütün Kocaeli şehri havaya girmeli takım şehre inip taraftarla ve camiayla birlik içinde olmalı.

 

 

 

Bu maçın artık belki de telafisi olmayacak bu hafta bu şehir ve Kocaelispor camiasının çok ciddi bir sınavı olacak.

Oyuncularımıza ve teknik ekibe güveniyoruz Cumartesi günü çıkacaklar aslanlar gibi Kocaeli şehrine yakışır şekilde mücadele edip 3 puanı alıp bayram öncesi hepimizi mutlu edecekler.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları