Gökmen DEMİREL
Gökmen DEMİREL

PARLAYAN YILDIZ DERİNCE BELEDİYESPOR

15 Mart 2023 Saat: 09:34

Kocaeli’de futbol odağımız Kocaelispor ama geçen gün uzun zamandır gitmek isteyip de gidemediğim Derince Belediyespor maçına gittim. O kadar seyiri güzel bir maç izledim ki bu zamana kadar gitmediğim için pişman oldum. Takımın başında Kocaelispor camiasının sevdiği Hamza MUTLU, Özgür ÇETİNER, Murat Soner BAŞAK isimlerini de görünce izlemek hem basın mensuplarına hem futbol severlere ayrı bir keyif verdi.

Bu takıma bu zamana kadar sahip çıkılsaydı bu teknik kadro ve oyuncu grubuyla şu anda liderlik koltuğunda çok rahat otururlardı.

Rakip Ağrıspor zaten durum 2-0 olunca çabuk çözüldü. Sahanın yıldızı Kocaelispordan kiralık giden Furkan Gedik’di aynı zamanda orta sahada oynayan Bertuğ ve Abdulkerim’i çok beğendim

Kalede Kocaelispor altyapısından yetişen Volkan Korkmaz eski formundan hiç bir şey kaybetmemiş, mükemmel bir maç çıkarttı. Bu çocuğu Kocaelispordan uzaklaştıranlar, bu performansını izledikçe utansınlar..

Yine Kocaelispor altyapısından yetişen uzun yıllar Kocaelispor forması giyen şu anda Derince Belediyespor forması giyen takıma hem abilik hem kaptanlık yapan Uğur DAŞDEMİR’DE takımın ana kadrosunda kilit isimlerden biriydi.

Yukarıda yazımın başında dediğim gibi gerçekten bu zamana kadar Derincespor’un maçlarına gitmediğim için çok pişmanım Kocaelispor’un ara ara maçlarda kısır ve yavan futbolunu izledikten sonra Derincespor’un maçını izlemek gerçekten çok keyif verdi.

Bundan sonra Kocaelispor maçlarıyla çakışmadığı sürece her hafta Derince stadındayım ve bütün futbolseverleri de Derince maçlarına bekliyorum

Son olarak bu kadronun bu kadar zor şartlarda buraya gelmesinde emeği olan önce teknik ekip ve sonra futbolcu kadrosunu tebrik ediyorum. Kendilerine 2.lig yolunda başarılar diliyorum..

 

ŞAMPİ…..

Senelerdir bu camianın içinden biri olarak bu yazımı okuyanlar sanırım çok şaşıracaklar.

92 senesinde Kocaelispor şampiyonluğu kaybettiğinde yaşımız küçük olsa da çok net hatırladığım tek şey o sene sanki şampiyon olmuş moduna erken girmemizdi.

Bu nedenle o seneyi hatırlayan herkes Kocaelispor ne zaman şampiyonluğa gitse puan farkı 10 bile olsa temkinli olur.

Bu sene ama hem rakiplerin kötü durumu hem de son zamanlarda yükselen form grafiğimiz beni bu haftaki bu başlığı atmaya sevk etti.

Allah nasip ederse 15.03.2023 günü saat 14:00’de başlayacak Buca maçını kazandığımız takdirde yüzde 80 işi bitirmiş oluruz.

Buca maçını kazandığımız takdirde hatalar yapmazsak ligin fişini erken çekip haftalar önce şampiyonluk turunu atabiliriz.

Bu haftaiçi oynanacak Buca maçında hem sahadaki oyuncularımıza hem saha kenarında Fırat Gül ve ekibine çok iş düşüyor sakin kalıp akıllı oynarsak çok rahat bir skorla döneceğimizi düşünüyorum.

Haftaya Pazar günü Rize Pazarspor ile oynanacak maçada bütün Kocaelisporluları bekliyorum küskünlükleri kırgınlıkları bir kenara bırakıp haftaya Pazar günü stadımızı dolduralım..

 

 

 

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları